اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران

فرد مهاجم به دو نمازگزار در انگلیس مجرم شناخته شد

فرد مهاجم به دو نمازگزار در انگلیس مجرم شناخته شد دادگاه انگلیس روز دوشنبه با صدور حکمی «محمد ابکر» را به جرم تلاش برای قتل دو نمازگزار در شهر‌های بیرمنگام و لندن، گناهکار شناخت.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۸ - ۱۵ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 06
کد خبر: ۲۱۲۲۸۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ بنا بر اعلام دادستان، ابکر در ۲۷ فوریه ۲۰۲۳ هاشی عدوا ۸۲ ساله را هنگامی که از مرکز اسلامی ایلینگ خارج شد، با مواد آتش‌زا مورد حمله قرار داد. نامبرده ۲۱ روز بعد به محمد ریاض ۷۰ ساله، پس از خروج وی از مسجد بیرمنگام حمله کرد و او را به آتش کشید.

ابکر اتهامات وارده را رد و ادعا کرد که در جریان این حملات دچار جنون شده بود. وی مدعی شد کسانی را که هدف قرار داده بود، در میان چندین نفری بودند که "او را از طریق جادو کنترل می‌کردند".

با این حال دادستان پرونده ادعا‌های او را رد و تصریح کرد که «ابکر می‌دانست کاری که انجام می‌دهد اشتباه است و قصد کشتن قربانیان را داشت.»

هارون چغتای، بازرس ارشد پلیس منطقه میدلندز هم که در دادگاه حضور داشت گفت که هر دو قربانی با "آسیب‌های بدنی طولانی‌مدت و روحی قابل توجهی مواجه شده‌اند. "

بر اساس گزارش‌ها ابکر اصالتا سودانی است و سال ۲۰۱۷ وارد انگلیس شد. او دو سال بعد (۲۰۱۹) بر پایه پناهندگی، اقامت دائم دریافت کرد.

حادثه هولناک حمله علیه نمازگزاران در لندن و بیرمنگام، در حالی صورت گرفت که آمار اسلام هراسی و نفرت از مسلمانان در انگلیس به سرعت در حال افزایش است.

تازه‌ترین آمار‌های منتشر شده در انگلیس نشان می‌دهد که نفرت علیه مسلمانان ۴۲ درصد از کل جرایم مرتبط با تنفر مذهبی ثبت شده در سال گذشته را تشکیل می‌دهد. / ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار